top of page

Group

Public·38 members

[[DIREKTESENDT TV###]!!!] Sandefjord mot Strømsgodset 16 september 2023


16. juli 2023 — Sandefjord[rediger | rediger kilde] I 2005 gikk Førsund på utlån til Sandefjord Fotball i Adeccoligaen 2005, hvor fikk han ti kamper og hjalp ...
Sandefjord 27. aug. 2023 — September spiller Strømsgodset borte mot Sandefjord. Kampen spilles på Release Arena klokken 18:00. Det er ingen tvil om at både


omgang ble det enveiskjøring. En kamp som ga flere lyspunkter for noen unge herremenn, både Faniel Tewelde og Casper Glenna Andersen fikk sine første scoringer iført den helhvite drakten. Ikke bare var det første scoring, men også debutscoring for Glenna Andersen etter at han signerte proffkontrakt nå i vinter. En som fikk også en scoring på Notodden KG var Ole Erik Midtskogen, den høyreiste spissen håper at scoringsformen fra cupen skal fortsette inn i eliteserien, der han mangler en nettkjenning i de første 9 seriekampene til nå.


Strømsgodset glitret i storseier over Sandefjord: – Vi kjørte over demNattmodusVelg mørkt eller lyst utseende på avisen: DRAMMEN (VG) (Strømsgodset - Sandefjord 4–0) Strømsgodset leverte festfotball da tribunen igjen kokte med supportere, og sendte Sandefjord hjem som slakt. Hans Christian Boge-Fredriksen, VG Oppdatert: torsdag 24. juni 2021 kl. 21:17 Artikkelen er mer enn to år gammelFædrelandsvennen har en avtale om stoffutveksling med VG. Denne artikkelen er levert av VG-sporten. Publisert: torsdag 24.


Dette er ikke første gang Sandefjord står på andre banehalvdel i 2023, når det sa bomstopp på Consto arena i cupen tidligere i år var det Sandefjord som var motstander. Ser man på de siste kampene i eliteserien er heller ikke det noe spesielt oppløftende lesning, en seier på de siste 7 kampene mot laget fra Vestfold. Den ene seieren kom til gjengjelde sist sesong på nettopp Release Arena, den gang var det Dennis Gjengaar ganger to og Solomon Owusu som var målscorere i 3-1 triumfen.


Fred Friday i storform da Strømsgodset smadret Sandefjord - Eurosport– I dag hadde vi fokus på 2000 tilskuere for første gang på veldig lenge. Vi skulle glede publikummet vårt her hjemme, så jeg er veldig glad for at vi kan stå igjen med 4-0, sa en storfornøyd Godset-trener Håkon Wibe-Lund til Discovery. Duplexe Tchamba åpnet scoringsfesten da han stusset en corner i mål etter kvarteret spilt. Ti minutter senere økte Johan Hove til 2-0 med en kontrollert avslutning, før Fred Friday plasserte ballen krysset til 3-0 etter 33 minutter. – Vi må prøve å starte andre omgang slik vi begynte den første.


Til tross for en tung seriestart er de fortsatt bare 4 poeng bak Paco sine menn, dette med en kamp mindre spilt. Release Arena har slitt veldig med underlaget, dermed kan man tro at dette blir hard og fysisk batalje. Der Odd fosset videre i cupen, måtte Sandefjord bite i det sure eplet når de røk mot bynabo og topplag i 3. divisjon Eik-Tønsberg i 1. runde. Faniel Tewelde gratuleres etter mål mot NotoddenAkkurat det sure eple takket Odd nei til, det så en stund skummelt ut mot Notodden, men utover i 2.


E7: Strømsgodset - Sandefjord @TicketCoFotballens festdag:Strømsgodset - Sandefjord, tirsdag 16. mai kl. 18:00Sesongkort og Godset abonnement gjelder på alle hjemmekamper i Eliteserien. Kjøp sesongkort som abonnement eller som ordinært sesongkort herKlikk på "bestill" for å komme til salkartetBarnVi har barnepriser på de fleste felt. Barn gjelder tom. fylte 15 år. Barn under 3 år som sitter på fanget trenger ikke billett.


59 Live odds etter kampstartLerkendalSlik ser du kampen:Den vises på Discovery + Vi tror at Rosenborg slår tilbake og vinner med to mål eller flere mot Sandefjord. Det gir 2, 10 i oddsRosenborg fikk en bra start på sesongen med 1-1 borte mot regjerende seriemester Bodø/Glimt, og deretter 1-0-seier hjemme over Odd. Det stilnet kritikken en del i Trondheim, men nå begynner det allerede å murres igjen. Mareritt-start for RBKFor etter 0-2-1 på de tre kampene etter den tid er det klart å tydelig at Rosenborg under Kjetil Rekdals ledelse ikke har noe eget definert spill. Det virker som de oftest legger opp spillet etter hvordan motstanderen opptrer, og dermed sliter de kraftig når det forventes at de skal styre kampene. Slikt godtas sjelden i Trondheim, og det skal ikke mange kampene til med en slik tilnærming før Rekdal nok vil få folket mot seg. Nå er det 940 millioner i Eurojackpot-potten.


Western Kenya LBQT Support Group | WKLFF ]] Sandefjord mot Bodø Glimt på online 23 jul Berisha klar mot Strømsgodset – NRK Møre og Romsdal [live sport>>>>] Odd mot Lillestrøm på tv 2022 12.


Svipptur til Sandefjord! Det er klart for årets korteste bortetur, Sandefjord er motstanderen når Odd skal tilbake på vinnersporet i eliteserien. Hvalfangerbyen er neste stoppested i Eliteserien, det er et Odd lag som har tre på rad uten tap nå. To greie skuringer i NM og et surt uavgjortresultat hjemme mot Strømsgodset er fasit de siste tre. Det er et lag som møter opp på Release Arena med en utrolig sult etter å komme på vinnersporet i seriespillet igjen. Sandefjord på sin side kommer til kampen i en mindre bra form, de har ikke vunnet siden serierunde 4 mot Aalesund. 4-0 triumfen er den eneste hjemmelaget har mestret denne sesongen i en ellers blytung seriestart.


Rosenborg taper «aldri» hjemme mot Sandefjord 16. mai 2022 — Neida, de slo Haugesund 3-1 borte i første runde, i tillegg til at de plutselig smadret Strømsgodset hele 5-0 noen kamper etterpå. Sist ble


Sandefjord stakk av med alle poengene mot Godset – sjansesløseri og tre straffesparkSjefredaktør Kirsti HusbyNyhetsredaktør Erlend Hansen JuvikRedaksjonen Kontaktliste redaksjonen Kundeservice Telefon: 464 07 200Internett: Kontakt oss Annonse- og Abonnementsinfo E-post: kundeservice@adresseavisen. noInternett: Kontakt ossE-utgave for abonnenter: eAdressa Jobb Ledige stillinger i Adresseavisen Konserninfo Adresseavisen er en del av konsernetPolaris Media, som er notert på OsloBørs.


Strømsgodset - Sandefjord - Sport in Drammen, Strømsgodset - Sandefjord. Fotballens festdag. Skip To Main Content. Facebook Icon. Velkommen til reiseruteplanleggeren.


Storsiger for Strømsgodset etter leikestove mot SandefjordSandefjord takka nei då Strømsgodset baud opp til dans torsdag på Marienlyst. Dermed vart det ein einsidig dans for Godset, som herja og vann heile 4-0. Og sjølv om kampen vart spelt torsdag i solfylte Drammen, sat fredagskjensla lett då Godset vann heile 4-0, mellom anna etter to skåringar av Fred Friday. Sandefjord såg ut til å vere prega av koronakarantene dei sat i tidlegare denne veka og kom seg aldri i gang på Marienlyst. Allereie etter halvtimen stod det 3-0 til Godset, som aldri såg seg tilbake. 1-0 var eit faktum etter kvarteret. Lars Vilsvik svinga inn eit hjørnespark og fann Duplexe Tchamba, som knuste Henrik Falchener og stanga inn det første målet i kampen.


Rosenborg taper «aldri» hjemme mot SandefjordDet har gått skeis for Kjetil Rekdal og Rosenborg i starten av sesongen. Heldigvis for trønderne møter de 16. mai et lag de har slått i åtte av ni seriekamper på Lerkendal. Rosenborg og Sandefjord har møttes ni ganger i serien siden 2006, men trønderne har aldri tap mot vestfoldingene hjemme på Lerkendal. Målforskjellen er brutale 27-6. Rosenborg - SandefjordOdds: Rosenborg vinner med to mål eller flere - 2, 10 i oddsKampstart mandag 16. mai kl. 18. 00Spillestopp kl 17.


Student/HonnørPå Drammens Tidende-tribunen har vi egne priser for student og honnør. Student og honnør må ha med seg gyldig student-, honnør- eller aldersbevis når de går på kamp. FamilietribunePå felt H har vi rimeligere priser for familier. Prisen er kr. 100 for barn og kr. 150 for voksne. Ung tribunePå felt K har vi egne ungdomspriser for ungdom tom. 25 år. Her koster billetten kr. 100, - De samme ungdomsprisene har vi på felt A og BGU-tribune og GU-medlemskapGodsetUnionen står på felt I og J på Kiwi-tribunen. Her er det rimeligere billetter dersom du er medlem i GU. Her melder du deg inn i GodsetUnionen: https://www. godsetunionen. com/bli-medlem/Priser medlemskap i GU: Voksen: 325, - Barn: 150, -IdrettsbillettenIdrettslag som ønsker å dra på kamp sammen kan få billett til spillere og lagledere til kr. 100, - på felt H.


For promokode med tilgang til idrettsbilletten, ta kontakt med godset@godset. noHC-plasserDet selges HC-billetter på felt I og K. Vi har også egen HC-tribune med ny plassering i hjørnet mellom Hovedtribunen og Kiwi-tribunen. Benytt inngang 4. Disse billettene er gratis og bestilles fra kamp til kamp til godset@godset. noBortesupportereVed bruk av koden sifsfborte får du tilgang til billetter på bortefeltet (felt S)LedsagerLedsager med ledsagerbevis får fribillett til kampen. Dette bestilles helst på forhånd med kopi av ledsagerbevis på mail til signe@godset.


Dermed har spissen skåra tre mål denne sesongen. Så fekk Godset straffe etter 89 minutt, då Harmeet Singh felte ungguten Tobias Fjeld Gulliksen. Moses Mawa skaut svakt til høgre, og forsøket vart meisterleg redda av Storevik. Det enda til slutt 4-0 til Strømsgodset, som no har elleve poeng på dei første åtte kampane. Sandefjord står no med seks poeng etter sju kampar. Godset møter Molde borte i neste kamp, medan Sandefjord har Bodø/Glimt heime. (©NPK) Fred Friday jublar med lagkameratene etter 4-0-målet.


Lever din kupong her0-3 borte mot Strømsgodset sist var fullstendig krise, og nå peker pilen kraftig nedover for Rosenborg. De ligger nede på en skuffende 13. plass, like over streken med seks poeng. Augustinsson er fortsatt ute. Med Sandefjord vet man aldri helt hva man får. De er ujevne som dagen er lang, og med 2-0-3 står de med seks poeng. Utrolig nok har begge seirene kommet på bortebane, og ikke i noen "vanlige" kamper.


(sport) Sandefjord mot Strømsgodset 16 september 2023 for 10 timer siden — Lagene:Sandefjord (4-3-3): Hugo Keto – Filip Loftesnes-Bjune, Jesper Taaje, Sander Moen Foss, Vetle Walle Egeli – Keanin Ayer, Filip


Ni minutt seinare stod det 2-0. Sandefjord klarte ikkje å spele seg ut bakfrå, og Herman Stengel braut ein pasning frå Jacob Storevik til William Kurtovic. Ballen hamna i beina på Godset-toppskåraren i fjor, Johan Hove, som la ballen lekkert i hjørnet. Og etter 33 minutt lyste 3-0 opp på måltavla. Fred Friday fekk ta ned ballen på 14-15 meter og klinka han upressa i krysset. Same mann skåra sitt andre for kvelden tre minutt etter pause. Halldor Stenevik la lekkert igjen med hælen til ein framstormande Friday, som banka ballen i lengste hjørne frå 16 meter.


Pedersen reddet Strømsgodset i Sandefjord 22. okt. 2017 — Marcus Pedersen stanget inn vinnermålet da Strømsgodset vant 2-1 borte mot


Sandefjord – Strømsgodset - Blåhvalane Kamptråd: Sandefjord - Strømsgodset Lørdag 16. september, kl. 18:00. Jotun Arena Eliteserien 2023 25 år med


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page